Menu
پنجشنبه, 14 فروردین,1404

مراحل ثبت شرکت

قبل از هر چیز شما باید بدانید از بین شرکت های سهامی عام، خاص، مسئولیت محدود، تضامنی نسبی، مختلط سهامی، مختلط غیر سهامی و یا تعاونی کدام مورد برای شما مناسب است. باید بدانید برای تاسیس هر نوع شرکت چه میزان سرمایه لازم است و باید چند نفر شریک داشته باشید و مسئولیت هر کدام درون شرکت چیست و ...
1گام اول

 مدارک لازم برای ثبت شرکت را آماده کنید. از مدارک شخصی موسسین گرفته تا موارد مهمی همچون اساسنامه شرکت و صورتجلسه مجمع عمومی موسسین و مدارک دیگری که حتما باید متناسب با نوع شرکتی که ثبت می کنید آماده شود.

2
گام دوم

مراجعه به سامانه ثبت شرکت ها به نشانی irsherkat.ssaa.ir است که با ورود به این سامانه باید اطلاعات خواسته شده را تکمیل و مدارک درخواست شده را بارگذاری کنید.بعد از پذیرش تقاضا توسط سامانه برای پرونده شما یک کد پیگیری اختصاص داده می شود و مهم است که کد پیگیری را گم نکنید چون همه اطلاع رسانی ها و ابلاغیه ها و پیگیری های بعدی بر اساس همین کد پیگیری انجام می شود و نیازی به مراجعه حضوری ندارید. در ضمن در کل مراحل نتایج اقدامات وضعیت پرونده از طریق پیامک به شما اطلاع رسانی می شود.

3
گام سوم

گام سوم انتخاب اسم برای شرکت است که باید هم قشنگ و شیک و هم طبق چارچوب های مشخص شده باشد. یعنی اسم انتخابی نباید جای دیگری ثبت شده باشد، خارجی نباشد و معنا و مفهومی داشته باشد. برای کنترل اینکه اسم انتخابی قبلا ثبت شده یا نه، کافی است به سایت پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی به نشانی ilenc.ssaa.ir مراجعه کنید.

4
گام چهارم

بعد ازاینکه درخواست شما ثبت و پذیرش نهایی شد شما باید اصل مدارک و مستندات که برای ثبت شرکت لازم است را از سامانه بگیرید و بعد از امضای آنها، به همراه رسید پذیرش از طریق پست به مرجع ثبت شرکت های شهری که میخواهید در آن فعالیت کنید ارسال کنید.

نکته :

اگر احیانا درخواست شما منطبق با مقررات نباشد یا مدارک و مستنداتی که ارسال کرده اید در آن نقصی وجود داشته باشد خیلی زود به شما اطلاع رسانی می شود تا ظرف مدت 30 روز نسبت به رفع آنها اقدام کنید. باید حواستان باشد اگر مدت این 30 روز بگذرد و شما نواقص احتمالی را اصلاح نکنید مدارکی که ارسال کرده اید برگردانده می شود و دوباره کل پروسه ثبت شرکت را از ابتدا باید شروع نمایید.

 

5
گام پنجم

بعد از اینکه مدارک ارسالی تایید شد کافی است ذی سمت یک سر حضوری به اداره ثبت برود و با امضای دفتر مخصوص، نسخه دوم مدارک ثبت شرکت را دریافت نماید.

6
آخرین گام

آگهی ثبت شرکتتان را در روزنامه رسمی چاپ نمایید و یادتان باشد وقتی شرکت به ثبت رسید قراردادهای منعقده بین شرکا رسمی است و هیچ کدام نمی توانند از وجود شرکت نامه، اساسنامه و سایر تصمیماتی که به ثبت می رسد اظهار بی اطلاعی کنند.

 

 

 

دی ان ان